Cum iti alegi medicul stomatolog?

U

Un stomatolog bun isi va da interesul pentru pacientii lui si sanatatea acestora. Un medic bun iti va recomanda mereu sa iti faci o radiografie inainte de inceperea procedurilor, chiar daca este o carie simpla. Mai mult decat atat, iti va recomanda o radiografie panoramica pentru a vedea si restul problemelor pe care le ai si de care poate nu stii.

 

Un alt lucru la care trebuie sa fiti atenti este faptul ca, medicul stomatolog pe care il alegeti sa se implice si sa va explice mai multe planuri de tratament pentru ca sa puteti alege in functie de posibilitatile financiare.

 

Un alt aspect imporatant care trebuie luat in considerare este cel al recomandarilor. Cereti parerea prietenilor sau colegilor de munca. Vedeti ce spun alti pacienti despre doctorul la care urmeaza sa mergeti. Verificati pe site-ul lor sau pe alte pagini de internet unde este asociat numele lor si cum este cabinetul dentar: daca este curat, daca ambianta este placuta etc.

Fiecare pacient ar trebui sa se fereasca de un medic stomatolog care vinde vitamine sau suplimente alimentare, care pretinde ca poate trata dureri de cap, de spate. Care pot diagnostica toxicitatea metalelor grele din organism sau alte boli decat cele ale gurii, gingiilor, dintilor si tesuturilor asociate.

 

Voi ce lucruri neplacute ati descoperit in cadrul vizitei la medicul stomatolog?

No Comment

Post A Comment