1369x600_header

Implantul dentar este cea mai avansata terapie a zilelor noastre pentru inlocuirea unui dinte lipsa.

Prin inlocuirea dintilor lipsa, implanturile ofera un confort superior functional si estetic.

 

 

De ce puteti aveti incredere in noi!

Recomandarile pacientilor nostri sunt dovada reusitei noastre!

Implantul dentar reface pe deplin aspectele functionale si estetice ale danturii. Celelalte metode de inlocuire a dintilor pierduti (puntile dentare sau protezele) sunt solutii invazive care initial sunt mai ieftine dar pe termen lung se dovedesc a fi investitii costisitoare. Practic vorbind, implantul dentar este un mic surub de titan care serveste ca substitut pentru radacina dintelui sau o ancora pentru noul dinte.

Utilizam cele mai bune sisteme de implanturi, respectam riguros normele de sterilizare si specializarile efectuate in clinici de prestigiu din Europa ne permit obtinerea unor rezultate extraordinare in tratamentul implantului si chirurgie.  Impreuna cu doctorul Parisescu veti decide ce trebuie facut pentru a fi pregatit, care este cel mai bun moment pentru realizarea interventiei si care este cea mai buna metoda de anestezie pentru dumneavoastra. Va oferim toate informatiile legate de etapa preoperatorie, operatorie dar si de recuperare, fiecare tratament fiind facut numai in functie de nevoile dumneavoastra.

Fa-ti o programare!

 

 

 

simple-1

 

 

 

538x418_descrierea_interventiei

Descrierea interventiei

Informarea este importanta!

Canditatul ce poate beneficia de un implant dentar este necesar sa fie sanatos si sa aiba unul sau mai multi dinti lipsa. Pentru ca interventia sa poate decurge perfect este nevoie sa ai suficient os in locul unde implantul trebuie inserat. In cazul in care nu ai suficient os, exista diverse proceduri de osteosinteza pentru a facilita un suport osos suficient pentru implantul dentar.

Primul pas

pentru un implant dentar este consultatia ce implica o radiografie panoramica si un plan de tratament. Pe baza radiografiei ce releva subratul osos necesar pentru inserarea implanturilor se poate planifica amplasarea acestora.

Al doilea pas

este reprezentat de inserarea implanturilor dentare in os. Tot in aceasta etapa se fac augmentarile osoase in cazul in care osul este insuficient si lucrarile provizorii. Dupa o saptamana de la interventie se scot firele de sutura si urmeaza o perioada de 3-6 luni in care implanturile se integreaza perfect in os.

Al treilea pas

este finalizarea interventiei si momentul in care se ia amprenta pentru lucrarea definitiva. Amprenta ajunge la tehnician unde lucrarea este realizata individual, urmand o proba si fixarea definitiva.

 

 

Garantia implantului

Va asiguram calitatea!

Acordam garantii integrale scrise pentru toate lucrarile dentare mobile sau fixe, pe baza de Certificat de Garantie, certificat de origine a materialelor utilizate, precum si garantie pentru sistemele implantare. Deoarece laboratorul dentar este o parte integranta a procesului de executie a lucrarilor dentare, fiind ales de catre medic si nu de pacient, garantia tuturor lucrarilor reprezinta strict responsabilitatea cabinetului, pacientul fiind protejat de cazurile nefericire care apar intre medici si tehnicienii dentari. Tratamentele cu implant dentar sunt garantate numai in situatia in care toate etapele de tratament au fost realizate in Cabinetul Dr. Parisescu Vlad. Garantia face referire la implantul propriu-zis, la coroana si la manopera. Garantia este strict conditionata de respectarea riguroasa a instructiunilor de igiena dentara, precum si a indicatiilor explicate in detaliu pacientului la finalizarea tratamentului.

Doctorul stomatolog poate refuza efectuarea interventiei daca pacientul nu este realist in asteptarile asupra rezultatului posibil de atins.

Contacteaza-ne acum!

 

simple-1

 

 

Beneficiile implanturilor dentare

Beneficiile implanturilor dentare

Recapata increderea in tine!

Fie ca va lipseste un singur dinte, fie toti, implantul este calea cea mai buna spre o infatisare naturala. Costurile implanturilor dentare sunt mai mari decat pentru alte tipuri de restaurari, dar vin cu o serie de avantaje care nu exista in cazu protezelor sau puntilor dentare. Implanturile dentare sunt introduse in os si se simt la fel de bine ca si dintii naturali. Implanturile dentare va ajuta sa mestecati firesc si mult mai usor decat folosind o proteza, acestea avand un aspect natural, foarte aproape de dintii naturali, ceea ce ajuta la restabilirii increderii in sine.

Implanturile dentare nu afecteaza vorbirea dar imbunatatesc pronuntia eliminand frica de pronuntie.

Rata de succes a implaturilor dentare variaza in functie de locul inserarii acestuia, insa, in general, implantul are o rata de succes de peste 98%. Durata indelungata a implantului dentar pana la “adanci batraneti” include sanatatea buna dentara si a gingiilor si o structura osoasa buna.

Implanturile sunt confectionate din titan, un material usor si foarte rezistent.

Ele vor rezista in os foarte multi ani daca le acordati o atentie speciala.

Cu o ingrijire adecvata la domiciliu si igienizari profesionale periodice, multe implanturi rezista o viata, nu doar 10 ani.

Vino la un consult!