1369x600_header

 

Este singura specialitate care asigura pacientului restaurarea danturii afectate prin lipsa unuia

sau mai multi dinti si ii reda capacitatea de masticatie si de pronuntie.

 

Proteza fixa

O solutie perfecta pentru tine

Este solutia de reconstructie dentara ce are nevoie de structuri de sprijin (dinti naturali sau implanturi), aceasta avand o baza metalica si o coroana din portelan care imita dintii in mod natural. Avantajul acestor proteze este ca bresele dentare sunt eliminate si previn posibilitatea schimbarii pozitiei dintilor naturali din apropiere.

Fa-ti o programare!

simple-1

 

 

 

538x418_proteza_mobila

Proteza mobila

O dantura la indemana oricui

Proteza mobila este optiunea in cazul situatie lipsei totale a dintilor. Acestea se pot realiza din materiale acrilice adaptate perfect gingiei care se fixeaza pe mucoasa dentara. O alta varianta presupune folosirea unei structuri metalice pe care se sprijina dintii si materialul acrilic, fixarea realizandu-se cu o serie de crosete care se sprijina pe dintii originali asigurand o masticatie perfecta. Spre deosebire de proteza fixa, aceasta poate fi scoasa din cavitatea bucala pe timp de noapte dar si pentru a fi curatate.

Vino la un consult!

 

 

 

Asteptarile pacientului

Tehnicianul nostru este un artist

Realizarea unei proteze dureaza maxim doua saptamani si presupune 4 vizite la stomatolog pentru a determina tipul de proteza aplicabila fiecarui pacient si pentru realizarea amprentelor necesare crearii unei proteze care se va potrivi perfect. Purtarea unei proteze poate da pacientului o stare de discomfort temporar nefiind exclusa aparitia durerii sau iritatiei minore pana la obisnuire.

Contacteaza-ne acum!

538x418_asteptarile_pacientului

 

 

538x418_puntea_dentara

 

Puntea dentara

Investitie minima – efect maxim

Puntile dentare se pot aplica doar pacientilor care au nevoie de a inlocui de la unul la 8 dinti, conditia principala fiind ca dintii naturali pe care se sprijina puntea sa fie sanatosi sau radacini bune cu pivot inclus. Beneficiile utilizarii puntilor dentare vin la pachet cu imbunatatirea capacitatii de masticatie, vorbire dar si prevenirea deteriorarii dintilor sanatosi. Aspectul unei reconstructii cu punte dentara este cat mai natural datorita folosirii portelanului ca materie prima in manufacturare. Daca se respecta igiena orala, acest tip de lucrare protetica asigura pacientul minimum 6 ani de confort sau mai mult in functie de situatia medicala a fiecaruia.

Vino la un consult!

 

 

Coroana dentara

Pentru fiecare aspectul este foarte important

Coroana dentara este creeata de tehnicianul dentar din materiale speciale pentru a reda forma, functionalitatea si aspectul unui dinte cu probleme. Avem nevoie de o coroana dentara cand avem un dinte crapat, rupt, tocit, cand vrem sa protejam un dinte degradat, cand vrem sa acoperim un implant dentar. Cele mai utilizate de pacienti sunt coroanele din portelan cu metal, coroanele ceramice integral dar si coroanele de aur si platina. Fiecare dintre ele au indicatii pentru dintii frontali, molari sau premolari. Procedura este relativ usoara, prima vizita constand in eliminarea cariei si pregatirea dintelui pentru montarea coroanei. In acelasi timp se face un mulaj al dintelui care va ajunge la tehnician pentru manufacturare si se va plasa o coroana temporara din material acrilic pentru a proteja dintele pana la urmatoarea vizita. La a doua vizita se face o proba fizionomica iar la a treia oara cand intrati in cabinet vi se monteaza coroana permanenta. Indicatiile privind igiena orala sunt esentiale pentru a creste rezistenta coroanei la peste 10 ani de folosinta.

Contacteaza-ne acum!

538x418_coroana_dentara